2012. nov 21.

Bemutatom a "Háziorvosom"!

írta: Jó egészséget!
Bemutatom a "Háziorvosom"!

tudni szeretné az igazságot.jpg

Rejtély, hogy mi az oka, de rácuppantam dr. Housera. Korábban csak egy részletet láttam belőle (ha jól tudom a 7. évadnál tartanak), azt is egy kórházban, beteglátogatás közben.

Most viszont pótoltam a pótolni valót: 6 nap alatt 21 rész.

Azt kell, mondjam, hogy tetszik. Nem feltétlen a szarkazmusa vagy a nagy bölcsessége, miszerint az orvosok előtt a legtöbb ember nem az igazat mondja, hanem az fogott meg, hogy a betegség okáig próbál eljutni. Csűri, csavarja a szürkeállományát és az alatta lévő 3 doktorét is, hogy megtalálja a kiváltó okot.

Talán merész azt mondanom, nekem is van egy külön bejáratú dr. House-om. Igaz, ő nem annyira nyers, de a munkájával mindig ámulatba ejt.

Utoljára azt kértem tőle, hogy nézzen bele egy közeli barátom életébe. S amit láttam, vagyis, ahogy csinálta... Mindig bele borzongok és csodálattal tekintek arra, ahogy teszi a dolgát, beleadva mindent, amit tud.

A "diagnózis" így szólt

"Figyelnie kell, hogy mit és hogyan eszik. Számára a lágy, pépesített ételek lennének a megfelelőek - mint a babáknak -, amik bevonják a gyomor falát és nem hagyják, hogy kimaródjon. Ilyesmiket is be kellene vennie az étrendjébe. 
Halvány gyulladás jeleit látom, talán megfázás, vagy lerakódás az arc-, orr üregben esetleg a medence tájékon.
Az emésztésére nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie mindenképpen, az epe, máj funkciók úgy tűnnek, mintha fel lennének borulva."

Ez csak egy rövid részlet, de ha csak gyors elemzésre van szükségem, akkor az kb. ennyi szokott lenni.

Barátom, amikor olvasta, le volt döbbenve, mert nagyon igaznak élte meg az elmondottakat. Sőt gyorsan a fejéhez kapott, hisz a családjában volt, akinek komoly májbetegsége volt.

S Andrea, tudja, hogy ezt a diagnózist miből állapították meg?  Egy A/4-es lapnyi kézírásból.

Edina a legjobb szakember, akivel valaha találkoztam ebben a témában. Elemzéskor nem csak a részeket látja, hanem az egész embert. Tanácsai túlmutatnak ez egyszerű tényfeltáráson. S fájdalmatlan, csupán bátorság kell hozzá, hogy az ember szembe merjen nézni magával, azzal ahol most tart.

Elgondolkodtam, mi lenne, ha dr. House alkalmazná Edinát. Kellene annyi CT, vérkép és egyéb vizsgálat, hogy megtalálják a kiváltó okokat? A válaszom: biztos NEM!

Innen folytatom...


Kapor. Ismeretlen? Bemutatjuk!


Szeretnénk megismertetni olyan hatóanyagokkal, amelyek részt vehetnek a rákkal szembeni küzdelemben. Egyik sem csodaszer, de kiegészítésként megállhatják a helyüket az egészségre vágyó ember étrendjében.

kapor.jpg

Dr. Markus Kapor tabletta

A Márkus-féle kaportablettát cukorbetegségnél és emésztési problémáknál javasolt alkalmazni. Összetevőit népgyógyászati megfigyelések alapján válogatták, így hatása a természet gyógyító erején alapul.

  • kapor: cukorbetegségnél, emésztési zavaroknál, felfúvódásnál jó, nyugtatja a gyomrot, candida-ellenes és enyhén vízhajtó hatású.
  • gyermekláncfűgyökér: szintén a hasnyálmirigy munkáját segíti magas inulin-tartalmával, májméregtelenítő, az epetermelést és - kiválasztást serkenti, és az epekő kialakulását akadályozza meg.

A tabletta szedése segít a vércukorszint alacsonyan tartásában.

Kattintson ide a Kapor tabletta kedvezményes megvásárlásához.

Szólj hozzá