2012. nov 20.

180-162=18

írta: Jó egészséget!
180-162=18

önpusztítás.jpg

A fenti képet egy osztálykiránduláson készítettem. A hintánál játszottunk, amikor észrevettem, hogy valami mozog az egyik kislány lábánál. 

Érdeklődve hajoltam közelebb, hogy meglássam mi is történik a porban. Legnagyobb meglepetésemre két hangyát láttam viaskodni. Gyorsan elrohantam a fényképezőgépért, hogy megörökítsem az "akciót"!

Ahogy a fűben kuporogva figyeltem az eseményeket, rájöttem valamire. De először nézzük meg ezt a hihetetlen jelenetet:

 

Eszembe jutott egy közmondás (angolul dog eat dog: kutya kutyát eszik), amit magyarra fordítva - igaz még nem sokszor hallottam,- de valahogy így hangzik "ember, embernek farkasa." Vajon miért jó, ha két ugyanolyan "kasztba" tartozó hangya egymásnak esik?

Gyerekkorom mesesorozatában (Egyszer volt, hol nem volt az élet) az egyik rész azt mutatta be, hogyan válnak a test saját sejtjei rosszindulatú sejtekké és hogyan kezdik rombolni az egészségeseket.

Itt valami nagyon hasonlóról lehet szó. Értelmetlen, ártalmas harcról, aminek a következménye csak ROSSZ lehet.

Nehéz helyzetben vagyunk a honlapunkon: a termékleírásoknál nagyon figyelni kell arra, mit hogyan írunk ki. A közelmúltban az egyik gyártó telefonált, szedjük le a termékleírást, mert őket több százezer forintra büntették egy kifejezés miatt.

Teljesen egyet értek azzal, hogy a termékleírás legyen pontos. Azzal nem, hogy van, aki az egészségből is ipart szeretne csinálni. Ezzel együtt, úgy érzem, a lehetőséget meg kell adni, hogy a hatóanyagok a betegek egészségét szolgálhassák!

Rák és a lelki okok

 

Horváth Esztert kérdeztem a lelki okok szerepéről a rák kialakulásában. 
Egy rövid, tényszerű összefoglalás segít áttekintenünk, milyen folyamat játszódik le a testünkben, lelkünkben.

Az első biológiai természettörvény: a Megbetegedések Vastörvénye, ugyanis minden úgynevezett megbetegedés egy érzelmi megrázkódtatással keletkezik. Az új medicina által leírt ok-okozati összefüggés szerint a rák kialakulása egy összetett biológiai folyamat, melyet a Rák Vastörvényének neveztek el.

A Rák Vastörvényének van három kritériuma (attól kritérium, hogy mind a három teljesül).

a.) Minden úgynevezett megbetegedés (ami magába foglalja a rákot is) egy konkrét, váratlan, minden korábbinál súlyosabb, igen hevesen, drámaian és elszigetelten megélt konfliktusélmény-sokkal keletkezik, egyidejűleg mind a három szinten: a lélekben, az agyban és a szervezetben. Ahhoz tehát, hogy egy agyi góc és egy testi elváltozás beinduljon, előtte törvényszerűen el kell szenvedni egy érzelmi megrázkódtatást, át kell élni egy érzelmi kilengést. Ha az elváltozás nem mérgezés, nem baleset, nem sugárzás, vagy természetellenes táplálkozás következtében alakul ki, akkor csak konfliktus hatására indulhat be. Nincs más lehetőség.
b.) Az elszenvedett konfliktus érzettartalma meghatározza az agyban megjelenő elváltozás (ez az ún. Hameri góc) és a szervi elváltozás helyét. Értelemszerűen az érintett agyi vezérlőközpont által vezérelt szerven tapasztalható az elváltozás.
c.) A három szint folyamatai mindig szinkronban, egyszerre és azonos ütemben zajlanak le. Lélek-Agy-Szerv szinteken. Ez azt jelenti, ha bekövetkezik a konfliktus, azonnal megjelenik az agyban és azonnal beindul a szervi elváltozás. Az elváltozást beindító nyomógomb a lelki síkon van. Ha a konfliktus megoldódik, az agyi tünetek is megváltoznak, beindul az agyszövet helyreállítása, szervi szinten megáll a rákos növekedés, és a létrejött daganatok elbontásra kerülnek, a fekélyek, sorvadások újból felépülnek.

Ezt a különleges, jellegzetes, megbetegedést beindító érzelmi konfliktust nevezik biológiai konfliktusnak, az új Orvostudományban úgynevezett DHS-nek. Abban különbözik az összes többi pszichológiai és egyéb konfliktustól, hogy lényében rázza meg az embert, és azonnali testi tüneteket produkálunk.

"Hogy miért nem tudunk magunknak akaratlagosan ilyet KIVÁLTANI? Elég nehéz magunkat megijeszteni... Azonban, ha sínek már le vannak fektetve, tudatosan hergelhetjük magunkat, és azzal befűtünk az elváltozásnak" /Barnai Roberto - Új Germán Medicina/

A DHS általános ismertetőjegyei:

  1. Komolynak érzett, drámai dolog miatti kisebb-nagyobb, lesújtó, lehengerlő, felzaklató, felháborító, heves érzelmi kilengés. A konfliktust, a konfliktus témáját komolynak érezzük, nem tudunk megnyugodni miatta, kibillent a normál kerékvágásból. 

  2. Váratlanul, felkészületlenül ér, mint derült égből villámcsapás, a meglepetés erejével hat. (Csak a váratlan, meglepetésszerű konfliktus-élményekre produkált érzelmi kilengés indít be szervi elváltozást! Amire fel tudunk készülni, vagy egyáltalán tudomásul vesszük, hogy megtörténhet - és esetleg bekövetkeznek - azokra nem produkálunk elváltozást!)

  3. Megütközés jellegű, konfliktust hordoz. Fennakadunk, rákattanunk, bekattanunk, és nem bírunk lejönni róla. Konfliktus nem létezik önmagában, mindig van oka, indoka. DHS-nél mindig van egy konkrét, jól behatárolható, beazonosítható érzelmi tartalma. Az érintett egyén, ha először talán nehezen is, de meg tudja határozni, mit érez/mit érzett a konfliktusnál.  

  4. Elszigetelten megélt, nem beszélünk róla. Érzéseinket nem beszéljük ki, magunkba fojtjuk őket. Vagy azért, mert  éppen nincs kinek elmondani, vagy azért, mert nem akarjuk, hogy sajnáljanak, nevessenek rajtunk, vagy azért hogy ne tudjanak róla, nehogy felhasználják ellenünk stb. (A megbetegedéshez tehát elengedhetetlen tényező, hogy kibeszéletlen legyen, hogy magunkba fojtsuk érzelmeinket! A legjobb felkészülés tehát a súlyos betegségek ellen, ha rendszeresítünk egy lelki bizalmast!)

  5. Átmenetileg nincs megoldása. A rákos daganat vagy fekély addig növekszik, ill. terjed, amíg a konfliktus megoldatlan. Ha megoldásra kerül, átkapcsolunk megoldás utáni szakaszba: az agyi és szervi tünetek megváltoznak, a konfliktus ellensúlyozása, (biológiai megoldása) céljából létrejött testi elváltozás felszámolásra, helyreállításra, újjáépítésre kerül.

Nagyon fontos, hogy az öt ismertetőjegynek egyszerre kell teljesülni. Ha bármelyik hiányzik, nincs belőle testi elváltozás! Ha az egyiket kiiktatjuk, megfordul a különprogram, és belépünk a megoldási, gyógyulási szakaszba.

Kovaföld - Teljes méregtelenítés és tisztítás!

 

Korábbi levelemben említettem, hogy barátom szeretne kovaföldet vásárolni, mivel eddig nagyon jó tapasztalatai voltak a bőre tisztaságára gyakorolt hatásairól.

A kovaföld hatékony tulajdonságainak a felsorolását folytatom:

nyirokrendszerben: A szilícium hatására növekszik a nyiroksejtek száma, és fokozódik a fagocitózis: a nagy falósejtek és fehérvérsejtek a kórokozókat bekebelezik – fagocitálják- és ezzel a kórokozók döntő többségének a pusztulását okozzák.

bélrendszerben: 1gramm szilícium felülete 300 négyzetméternyi gyulladásos folyadékot, gázt, toxint képes felszívni, és kipucolni a szervezetből, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti.A kovaföld (7000x-es nagyítás) egyetlen darabja úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal.

Ennek a hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztő-rendszeren keresztül mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a mindig pozitív töltésű baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket, és a férgeket is. Ezek csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből. Minden „szemét” eltávolításra kerül és az immunrendszer újra működőképes lesz.

A kovaföld nagyon kemény. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a kovaföld 7-es. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztül utazván a vékony és vastagbélen, ’ledörzsöli’ a falakat, így a bélfal megtisztul az évek alatt lerakodott káros nyáktól is. Ennek három jelentős következménye van

  • normalizálódik az emésztés és az anyagcsere
  • a tiszta egészséges vastagbél távol tartja a polipokat, daganatokat, fekélyeket.
  • a tápanyagok -így az antioxidánsok is, teljes mértékben felszívódnak és a szervezet ellenálló képessége  gyorsan és jelentős mértékben növekszik

A szervezet teljes regenerációja

A szervezet szinte összes funkcióját javítja, – mivel az összes sejtünk anyagcseréjét optimalizálja azáltal hogy újjáépíti a sejtmembránt, és rendbe rakja a szöveteket, a csontoktól, az ereken át, a kötőszövetig, a szív- és érrendszertől kezdve az idegrendszerig. Szervezetünkben egy olyan sejt sem található, amelyre ne lenne pozitív hatással a kovaföld.

Tápanyagok teljes felszívódása, antioxidáns védelem

Mivel a beleket teljes mértékben megtisztítja az évek során lerakodott nyáktól, parazitáktól, férgektől és minden kórokozótól, békén hagyva a normális bélflórát, az immunrendszer megerősödik és nincs az az értékes tápanyag amely ne szívódna fel teljes mértékben. A tápanyagokban lévő antioxidánsok felszívódnak, s a kovaföld megsokszorozva ezek hatását, harcol a rák, a fertőzések, és a korai öregedés ellen.

Energetizáló hatás

A tápanyagok 100%-os felszívódásával, rendbe rakja az emésztést, növeli a vitalitást, magas energiaszintet állít elő, növeli a fizikai és szellemi teljesítményt, megszünteti az álmatlanságot.

Gyors és látványos külső változások, fogyás

Jelentős mértékben javítva az inak, ízületek, csontok és egyéb kötőszövetek állományát, elkerülhetőek vagy megszüntethetőek a reumatikus problémák, egyéb mozgásszervi problémák, a bőr, fogak, körmök és haj szerkezete jelentős mértékben javul, erősödik, ezáltal gyors és látványos a külső változás. A bőr kitisztul, rugalmas lesz, a haj megerősödik, fényessé csillogóvá válik. Mivel gyorsan és kíméletlenül oldja a rossz zsírokat, még a narancsbőr is eltűnik, s egy idő után beindul a fogyás is. Az Egyesült Államokban volt olyan terméktapasztalat is, amely 32 kg-os fogyásról számol be. Nincs olyan ember, akinél 1-2 hónap alatt ne látszódna látványosan a kovaföld fogyasztása.

Forrás: teslavital

Fontos tudni, hogy a kovaföld használata mellett nagyon sok folyadékot kell inni a megfelelő mérgező anyagok hatásos kiürítéséhez (naponta 2-3 liter víz)!

A kovaföld méregtelenítő és tisztító kapszula megvásárolható a képre vagy a linkre kattintva!

untitled.jpg

Télire ajánljuk!

Immunrendszere egyik őre a megbetegedések ellen

 

Fokhagymaolaj kapszula        

A Fokhagymaolaj kapszula előnyösenbefolyásolhatja a vérzsír, valamint a káros vérkoleszterin (LDL) szintet. Szerepe van a gombákkal, baktériumokkal szembeni ellenálló képesség megtartásában, emiatt hűvösebb időszakokban kifejezetten ajánlott a fogyasztása. A Vitaking Fokhagymaolaj kapszula hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.       fokhagyma.jpg

A fokhagymát már 5000 éve rágcsálják az emberek.  A világ számos helyén varázsszerként használták: az ókori népek a nyakukban viseltek egy gerezd fokhagymát amulettként, mert úgy gondolták, hogy az megvédi őket a szemmelverés és a betegségek ellen. A hagymagumó alliint és alliináz nevűenzimet tartalmaz. Az alliinből a sejtsérülés hatására - hagyma megvágása - alliináz hatására különböző vegyületek képződnek: allicin, számos szulfid, melyek a fokhagyma jellegzetes szagáért felelősek. Ezenkívül megtalálhatók még az alábbi összetevők: kéntartalmú peptid származékok, B- és C-vitamin és flavonoidok. A fokhagyma olajkapszulát itt megtekintheti.

Szólj hozzá