2012. nov 20.

Tedd, vagy ne tedd, de ne...

írta: Jó egészséget!
Tedd, vagy ne tedd, de ne...

nincs más választás.jpg

A rákkal kapcsolatos levél írásakor merült fel bennem a kérdés, ha van olyan gyógyszer, amely a gyártó állítása szerint - és most tényleg tisztességes szándékú cégről legyen szó - hasznos ellenszer ezzel a betegséggel szemben, akkor miért nem tud mindenkin segíteni?

Gyerekkoromban, emlékszem, az Ablak és a Nulladik típusú találkozások műsorvezetője, Déri János, daganatos betegsége végén mindent kipróbált a természetes gyógymódoktól a paragyógyításokig.

Vagy ott a másik eset, amikor az orvos felír szemcseppet és a végén kiderül, hogy csak a 3. fajta használ valamit.
Ez a bosszantó dolog velünk történt meg, igaz a cseppek ára nem verte földhöz a családi költségvetést.

Miért van az, hogy ami az egyik embernek tökéletesen használ, az másnak egyáltalán nem?

Nem azt mondom, hogy amikor megkeresnek a termékekkel kapcsolatos kérdésekkel vásárlóink, akkor csodát várnak, de hihetetlenül nehéz megfelelő terméket ajánlani, ha:

  1. nem ismert a diagnózis
  2. nem ismert, hogy milyen gyógyszereket szed
  3. nem ismert a kérdező lelki életvitele
  4. nem ismert az sem, hogy mit hoz a múltjából.

A sok NEM mellett azért van IGEN is, amit nagyon komolyan lehet venni. Ez pedig az elszántság, hogy az ilyen ember tenni akar az EGÉSZségéért. IGEN, megkeresi azt, ami számára jó, hasznos és segít megőrizni az EGÉSZségét. Ez nem egyszerű? Meglehet, bár kissé macerásabb, mint egy tanács vagy egy tuti tipp a szomszédtól, ami neki bevállalt. Lehet, hogy az is bejönne. 

De ki ismerné jobban Önt, mint saját maga? Ki tudná azt, hogy mi esik jól a testének, mi üdíti fel? Az IGEN ott van az Ön saját kezében, lelkében. Önnek kell elhatároznia magát és Ön fogja kiválasztani, megtapasztalni azt, ami hozzásegíti a tudatos, egészséges és boldog élethez.

Ebben az utazásban az ismerősök, a tanácsok és a boltunk is csak segítség lehet (olykor fontos és elengedhetetlen).

tedd vagy ne tedd....jpg

A Csillagok háborújában Yoda mester ezt a mondatot intézi az ifjú Skywalkerhez (szkájvolker), amikor ki szeretné emelni az űrhajóját a mocsárból - több, de inkább kevesebb sikerrel: "Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!" (Video részlet a filmből)

Andrea Ön kész arra, hogy tegye és ne csak próbálja megismerni, azt, hogy ki Ön és mi a legjobb az EGÉSZsége számára?

Érdekel a véleménye, kérem ossza meg válaszlevelében!

Ismeretlen? Bemutatjuk!


Szeretnénk megismertetni olyan hatóanyagokkal, amik részt vehetnek a rákkal szembeni küzdelemben. Egyik sem csodaszer, de kiegészítésként megállhatják helyüket az egészségtudatos ember étrendjében.

Antioxidánsokat tartalmazó termékek:

Az ember testében keletkező szabad gyökök (nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a szervezet bármely anyagában kárt okozni) is felelősek a sejtek öregedéséért. Ez ellen a különböző sejtek számos természetes antioxidánst termelnek.

Ezek kitűnő ellenszerei lehetnek a különböző vitaminok: C-, A-, E-vitamin

Flavonoidok: A flavonoidok elsősorban a gyümölcs héjában – esetenként a színes hús szöveteiben is – valamint a szárban, kocsányban és a magban találhatók. A flavonoidok a növényvilágban elterjedt gyógyhatású vegyületcsoport, sok gyógynövény a flavonoidoknak köszönheti előnyös tulajdonságait, mivel képesek lehetnek megkötni a szabad gyököket. Kombuflavonoid

Búzafűlevek, akár frissen sajtolva vagy szárított formában.

tönkölybúza.jpg

A zöld tönkölybúza frissen préselt leve az élő ételek kiválósága és mint kiegészítő kezelés is hatékonynak bizonyult világszerte a krónikus- és daganatos betegségek terén. A búzafűlé a benne található mikrotápanyagok gazdag tárházának köszönhetően erőteljes roboráló hatással rendelkezik és segíti a szervezet felépítő folyamatait, a gyulladások felszámolását, a sejtek jobb oxigén- és tápanyagellátását, az immunrendszer megfelelő működését.Védik a genetikai állományt, ezáltal képesek csökkenteni a kóros sejtburjánzások kialakulását.

Erről a Rádióban egy rövid riportot hallottam, érdemes meghallgatni!

Búzafűlé tabletták

Gyógygombák kivonatai, pl.: Vitanax PX-4, személyre szabott gyógyteakeverék:

Varga gyógygombák

84 évesen megtapasztalta!

 

Van egy kedves vásárlóm, akivel rendszeresen tudok találkozni. 84 évesen olyan fittnek tűnik, hogy sokan megirigyelhetnék. Utolsó előtti találkozásunkkor megkérdeztem,milyen tapasztalata van aspirulina algával kapcsolatban. Azt a választ kaptam, hogy allergiája az idén egyáltalán nem volt olyan jelentős, mint eddig. Mivel mást nem szedett, így ő ezt az eredményt kedvesen ennek a természetes anyagnak tulajdonította.

De - és tessék figyelni-, ennél jobb tapasztalata is volt. Múlt héten kaptam a telefonhívást vásárlónktól, szeretne rendelni  kovaföld kapszulát lányának is, mert azt vette észre, az időtől és munkától elgörbült ujj-izületei kezdenek kiegyenesedni és amióta a kovaföldet szedi, azóta a mozgás sem okoz számára olyan fájdalmat, az éjszakai kisugárzás csökkenéséről nem is beszélve!

Véleménye fontos, kérem írja meg a hozzászólásban vagy e-mailben!

Szólj hozzá