2012. nov 28.

Dr. House megmondja az igazat...

írta: Jó egészséget!
Dr. House megmondja az igazat...

Sajnos, még nem tudtam beszélni Hugh Laurie-vel, hogy mi a véleménye Magyarország átlagpolgárának az egészségéről, így az "asszisztensét" szeretném bemutatni munka közben.

Egy rejtélyes nyavalyával fordultak hozzá:

"Aszonta a dokim, hogy igen nagy mennyiségű streptococcus bacim, és candida gombám van.

Ez a streptococcus volt a múltkor a torkomban is, amire kaptam antibiotikumot.

Mostan valami gyógyszert, meg kenőcsőt kaptam, meg hüvelyöblítést kell végezni. 
Nem tudom mi ez, de nem gondolom, hogy köze van a gyomromhoz.

Ma direkt csak levest kajáltam délben és fél óra múlva elkezd fájni a gyomrom; most is itt kínlódok, morognak a beleim, görcsölök, kerülget a fosás, néha megszédülők, és valahogy úgy érzem, hogy kb. 2 tonna kő van a gyomromban, meg ott belül mindenhol. Ez biztosan nem candida."

Nézzük, mit látott az "asszisztens" a rejtély mögött. S tudja, hogy mi a legérdekesebb, ez Önnél ugyan így működik!!!

"Az írás tulajdonosának a kézírás alapján gyomor és emésztési panaszai vannak. Az alapvető gond az emésztéssel kapcsolatos, és a többi tünetet, problémát is ez okozza.

Ami az emésztési folyamatokat illeti, az emésztési nedvek körül van az elakadás, mintha nem választódnának ki, vagy nem indulna be a termelődésük, illetve nincs harmónia, nincs meg a megfelelő arány köztük. Ez gyakran vezet puffadáshoz, gyomorégéshez. (Nincs komfortérzet, nem lehet tudni az evést követően mi várható, és ez frusztrálhatja az írót.) A nem a vonalvezetésbe illő külön hurkok jelentik a baktériumokat, élősködőket, melyek ezen a területen halmozódtak fel, és le vannak tapadva. Véleményem szerint valamiféle baktérium, ami régen telepedett meg a gyomorban,- okozza a nedvek között a felborulást, és az emésztési folyamatok összekuszálódását. Ez a több helyen lévő letapadás nem engedi felszívódni az ásványi anyagokat és vitaminokat, ami hiányállapotokhoz vezet, (nagy mértékű ásványianyag és vitaminhiány látható az írásból) ezért kialakulhat kóros fáradtság.

Ezenkívül migrénre való hajlamot is látni, az így felhalmozódott méreganyagok miatt. Továbbá pang az epefolyadék, a zsíros, cukros ételekre epegörccsel reagálhat. Medencetájéki gyulladást, cisztásodási hajlamot, petefészekcisztát mutat még az írásminta. (Utóbbiak már a régóta fennálló emésztési gondok hozadékai).

Javasolt a tisztítókúra, természetes fertőtlenítőkkel (ami elöli a baktériumokat) gondolok itt pl. grapefruitra, vagy fokhagymára, sok zöldséglé ivás, szinte már léböjtkúra komolyságú, intenzitású kúra javasolt, mert a probléma látensen nagyon régóta fennáll, és sok méregtelenítés, és hosszú idő kell a megoldásához. 

Nagyon oda kell figyelnie arra, hogy mit eszik, az édességeket és zsíros ételeket, mint pl. lángos, fánk, törölnie kell a palettáról.

Olyan gyógyteákat igyon, melyek az emésztőnedvek termelődését segítik, epeteát, mely harmonizálja az epét. Minél gazdagabban legyen ingerekkel körülvéve az életben is, mert ez beindít egy körforgást, (folynak az események, zajlik az élet, és így a testben is zajlani fog az élet.) Megszűnnek a dugók, és elakadások, letapadások, ha kívülről is segítünk beindítani az életmódunkkal az áramlást.

Lelkileg pedig azzal segíthet, ha nem rágódik a dolgokon, nem nagyítja fel a problémákat, nem vesz fel mindent, és elfogadó saját magával is. Nem baj, ha téved, vagy nem tud valamit megoldani, nem kell senkinek megfelelnie.

Lazítson többet, éljen a hobbijának, vagy keressen hobbit, menjen sokat a természetbe, s meglátja az életmódváltással javulni fog az egészségi állapota is.
Sok sikert hozzá!"

Ugye mekkora?!!! Mivel saját életemben is grafológus barátom segítségét kértem, mindig lenyűgöz azzal a hatalmas szívével, tudásával és segítségével, amit adni tud nekem akkor, amikor szeretném megérteni, hogy mi zajlik bennem.

Saját életemben ezt például a következőképpen éltem meg: arra ébredtem, hogy zsibbad az egyik karom. Mivel elég zavaró volt, elmentem a körzeti orvoshoz, akitől kaptam egy gerincröntgen beutalót. 

Akkor jutott eszembe, mi lenne, ha előtte megkérdezném Edinát is, ő mit lát. Lelki dolgokban már úgyis annyi mindent megmondott.

 

"Dugulásokat látok az érrendszeredben, a lelki terhek olyannyira megterhelnek, hogy a tartásod miatt elzáródnak az ereid. 
Figyelj arra, hogyan ülsz és jársz és a terheket ne cipeld, hanem old meg!"

2 nap alatt "kigyógyultam" úgy, hogy nagyon gyorsan leszoktam a görnyedtségről. Számomra csoda volt a tanácsa és be sem kellett sugaraznom magamat!

Edinára minden egyes alkalommal rá tudok csodálkozni, számomra ő a LEGJOBB lelki-egészségügyi grafológus szakember.

Edina él hal a grafológiáért, de nincs sok ideje. Amikor egyeztettem vele, hogy vállalna-e elemzést a Jó egészséget! hírlevél olvasóinak, akkor azt mondta, hogy természetesen, de ha nem nagy gond, akkor szóban tudja vállalni.

Ha Ön szeretné tudni, hogy mi miért zajlik Önben, vagy csak egyszerűen ki szeretné vizsgáltatni magát "fájdalommentesen" és holisztikusan, akkor ide kattintva fel tudja venni a kapcsolatot

Hirth Edina okleveles grafológussal.

Előtérben a tisztítás

4-es fogat, benső tisztítás 4 természetes lépésben

Minden hónapban többen vállalkoznak arra, hogy elkezdjék a tisztítást magukban. Ezt lehet természetesen is, nemsokára elmondom, hogy én hogy élem át ezzel a természetese tisztítóval...

4es fogat.jpg

Ha megreked és bent reked...

Az eddigi hashajtókkal ellentétben ez a csak gyógynövényeket tartalmazó kicsiny tabletta új élettanormo.jpgni hatást fejt ki, nem székletgyorsító, nem hashajtó!

Ha este és reggel bevesszük az ajánlott adagot (2x3 db), éjszaka minden jel nélkül dolgozik, és csak másnap lehet látni a hatását, mert fellazítja a vastagbél falára lerakódott székletet és nem engedi annak további bomlását, erjedését, rothadását. Normo tabletta leírása

 

Újabb személyes tapasztalat!

Egyik kedves vásárlónk nem mindennapi kérdésekkel keresett fel minket a kovafölddel kapcsolatban. Több levélváltást folytattunk (a bányászati helytől kezdve a hatás mehanizmusáig rengeteg dolgot átbeszéltünk), míg végül döntött a vásárlás mellett.

Rövid időn belül a következő sorokat is kaptam:

"Homeopátiás golyókat szedek. Nekem ez olyan szintű volt, hogy napi 5 golyóban lévő információt kellett volna feloldva meginnom, de ez olyan szintű, elviselhetetlen, görcsös szorongással járt, ami miatt vissza kellett állnom két-három naponta, mindössze egyetlen golyóra! Mindez nagyon lassú és hosszadalmas gyógyulást eredményezett volna..és ekkor jött a csoda! A Kovaföld.

Miután elkezdtem szedni, azonnal azon kaptam magam, hogy simán lemegy a napi öt golyó, sőt még cseppekbe zárt homeopátiás információ is, vagy 15 csepp, ami nagyon tömény. ... A kérdés a következő: MI VÁLTOZOTT MEG? Csak nem a szilícium hatására a sejtfalak sokkal nagyobb mértékben képesek átengedni az információt? Mert ha ez ennyire jelentős, akkor ez forradalmi!"
A Kovaföldről itt olvashat bővebben!
Szólj hozzá